Kinderkunstroute

De Kinderkunstroute start op zaterdag 22 september om 14.00 uur bij het startpunt van de Kunstroute: Old School (Pieterskerkhof 4a). Samen met Leidse Cultuurcoaches lopen de kinderen een route lang de leukste ateliers voor kinderen.

Dit jaar is er voor het eerst een Kunstroute speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar door De Cultuurcoaches in de wijk.  Deze coaches zijn aan het werk op initiatief van de gemeente Leiden en zij laten de jeugd  kennismaken met muziek, nieuwe media, beeldende kunst, dans en theater. 

De Kinderkunstroute start op zaterdag 22 september om 14.00 uur bij het startpunt van de Kunstroute: Old School (Pieterskerkhof 4a). Samen met de Cultuurcoaches lopen de kinderen een route lang de leukste ateliers voor kinderen. Kinderen kunnen in de ateliers ook zelf aan de slag om iets te maken. De Kinderkunstroute eindigt om ongeveer 16.00 uur bij Old School.

De Kinderkunstroute is gratis, wel moet je even inschrijven. Dit kun je doen via bplusc.nl/doemee. Ouders zijn welkom om mee te lopen met de groep.

< ga terug

Museum De Lakenhal
Postbus 2044
2301 CA Leiden
071 5167965
kunstroute@lakenhal.nl

Webdevelopment: Studio Projectie

Design: John Stelck, Biskaje