Eva Schreuder - de Praelkamer

Langebrug 40a Leiden
post@evaschreuder.nl
http://www.evaschreuder.nl

Eva maakt geeft verhalen en herinneringen vorm middels sieraden. Dit is in de vaste collectie haar eigen verhaal en in opdracht een bijzondere kruisbestuiving tussen de drager en maker. Met de hand, vanuit het hart.

Discipline
sieraden

Voeg toe aan favorieten

Verwijder van favorieten

Meer info

Te koop

ÉCLIPSE NECKLACE

Vernoemd naar de complete verduistering van de maan heeft deze ketting een dag en een nacht variant. Met witte Labradoriet voor het ochtendgloren en de krachtige Lapis Lazuli voor de nacht.

Te koop

CLARTÉ EARPINS

De collectie Clarté wordt gecomplimenteerd door de oorbel. Deze simpel ogende oorbellen hebben een stoer randje. Clarté bekent Helderheid in Frans en dat wordt weergegeven in het ontwerp van deze oorsteker.

Te koop

PERLE RING

Subtiele maar moderne ring die de parel onder het stof vandaan haalt. Met dit ontwerp en de grootte van de parel is deze ring allesbehalve ouderwets.

Te koop

PLUS Nº1 RING

Deze serie ringen bestaat uit vier easy going ringen. Een heel leuke serie om samen te dragen, maar is ook enkel om de vinger elegant. Verkrijgbaar in zilver, 14-karaats verguld of 14-karaats massief geel of rosé goud.

Te koop

SIMPLE EARRING

De simpliciteit van deze oorbel komt niet alleen door de grootte goed tot zijn recht, maar ook doordat het een hanger is. Dit zorgt ervoor dat het oorsieraad in het oog valt en de aandacht trekt.

Te koop

SIMPLE NECKLACE

De Simple ketting is elegantie met een robuust randje. De drie hangertjes vormen samen een mooi geheel en komen door de lengte van de ketting goed naar voren. Leuk detail is dat de hangertjes bewegen en zo voor een speels karakter zorgen.

  • 1
  • 2

Museum De Lakenhal
Postbus 2044
2301 CA Leiden
071 5167965
kunstroute@lakenhal.nl

Webdevelopment: Studio Projectie

Design: John Stelck, Biskaje