Marlies van Boekel

Koppenhinksteeg 13 Leiden
marliesvanboekel@hetnet.nl
http://www.marliesvanboekel.nl

Tijdens de Kunstroute in Leiden 2018 laat ik o.a. een video zien van filmopnames die ik gemaakt heb vanaf april 2017 van de nieuwbouw van Museum De Lakenhal, gezien vanuit mijn tuin. Het was erg interessant om het bouwproces van dichtbij te volgen. De montage is gedaan door Jan Stap. De video is ook te zien bij Ars Aemula.

Discipline
fotografie, mixed-media, schilderen, tekenen

Voeg toe aan favorieten

Verwijder van favorieten

Meer info

Te koop

Nieuwbouw Lakenhal 1

Foto van de Nieuwbouw van Museum De Lakenhal n.a.v. de filmopnamen die ik vanaf april 2017 gemaakt heb vanuit mijn tuin. Het witte plastic is deels verwijderd. De bouwkraan wordt onttakeld.

Te koop

Nieuwbouw Lakenhal 2

De bewegingen van de bouwkraan

Te koop

Nieuwbouw Lakenhal 3

Foto van de Nieuwbouw van Museum De Lakenhal n.a.v. de filmopnamen die ik vanaf april 2017 gemaakt heb vanuit mijn tuin.

Te koop

Nieuwbouw Lakenhal 4

Foto van de Nieuwbouw van Museum De Lakenhal n.a.v. de filmopnamen die ik vanaf april 2017 gemaakt heb vanuit mijn tuin. Het gebouw is af!

Te koop

Nieuwbouw Lakenhal 5

Foto van de Nieuwbouw van Museum De Lakenhal n.a.v. de filmopnamen die ik vanaf april 2017 gemaakt heb vanuit mijn tuin. Het gebouw is nog verpakt in wit plastic.

Te koop

Nieuwbouw Lakenhal 6

Twee bouwkranen. Foto van de Nieuwbouw van Museum De Lakenhal n.a.v. de filmopnamen die ik vanaf april 2017 gemaakt heb vanuit mijn tuin.

  • 1
  • 2

Museum De Lakenhal
Postbus 2044
2301 CA Leiden
071 5167965
kunstroute@lakenhal.nl

Webdevelopment: Studio Projectie

Design: John Stelck, Biskaje