Kunstroute 2017 op 23 en 24 september

Kunstroute 2017 op 23 en 24 september

Aanmelden

Deelname aan Kunstroute Leiden 2018 kost € 35,00 ex btw.

Museum De Lakenhal organiseert de Kunstroute om Leidse kunstenaars de gelegenheid te geven zich te presenteren aan een groot publiek. De ateliers, galeries en kunstenaarsinitiatieven vormen een levendige, laagdrempelige, omgeving waar jong en oud op af komt, elkaar ontmoet en voor toeschouwers zowel als deelnemers de mogelijkheid biedt tot netwerken en het aangaan van nieuwe verbindingen. De Kunstroute Leiden is een open atelierroute voor professionele kunstenaars die in Leiden wonen en/of werken en voor wie hun beeldende werk een bron van inkomsten is. Daarnaast vormt de Kunstroute een platform voor galeries, culturele initiatieven en onverwachte interventies van bijvoorbeeld scholieren.

Voor de Kunstroute 2018 zal Museum De Lakenhal kunstenaars en galeries selecteren voor deelname aan het officiële programma. Deelnemers worden vermeld in de routegids en op de website. Bovendien ontvangen zij publiciteitsmateriaal en een uitnodiging voor de opening op zaterdag 22 september en consumptiebonnen voor het afsluitende feest op 23 september.

Om voor deelname in aanmerking te komen, gaarne dit formulier invullen en beeldmateriaal aanleveren voor de routegids uiterlijk 8 juni 2018.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Resi van der Ploeg via r.vanderploeg@lakenhal.nl of telefoonnummer 071 - 5167965.

U ontvangt uiterlijk 12 juni per e-mail bericht van de uitslag inclusief gegevens over betaling voor deelname en een inlogcode om uw gegevens op de website bij te werken.

 

Museum De Lakenhal
Postbus 2044
2301 CA Leiden
071 5167965
r.vanderploeg@lakenhal.nl

Webdevelopment: Studio Projectie

Design: John Stelck, Biskaje